Home Nieuws Matchdays Blessure updates Carlos Cuesta, Bryan Heynen en Ken Nkuba

Blessure updates Carlos Cuesta, Bryan Heynen en Ken Nkuba

0
Blessure updates Carlos Cuesta, Bryan Heynen en Ken Nkuba
Foto: Dominique Vaes

De ziekenboeg begint aardig vol te lopen. Naast de langdurige geblesseerden Aziz Ouattara, Luca Oyen en Yira Sor zijn ook Carlos Cuesta, Bryan Heynen en Ken Nkuba niet fit. Cuesta moest de wedstrijd tegen Union vroegtijdig staken. Heynen en Nkuba haalden het wedstrijdblad zelfs niet.

Carlos Cuesta, die door een enkelblessure vervangen moest worden tegen Union, onderging ondertussen een MRI scan. De MRI-scan onthulde geen grote schade aan de enkel van de vice-aanvoerder, het is wel een vervelend letsel waarvan Cuesta ook eerder al hinder ondervond. Vrancken hoopt dat zijn centrale verdediger vrijdag kan aanpikken op training, zodat Cuesta zaterdag inzetbaar is op Antwerp.

Aanvoerder Bryan Heynen heeft af te rekenen met overbelastingsverschijnselen aan de buikspieren, het is moeilijk in te schatten wanneer hij mag hervatten. Ken Nkuba, die zich op training licht blesseerde aan de hamstrings, hoopt snel zijn rentree te maken op het oefenveld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here