Home Nieuws Matchdays Schorsingsvoorstel Christopher Bonsu Baah aanvaardt

Schorsingsvoorstel Christopher Bonsu Baah aanvaardt

0
Schorsingsvoorstel Christopher Bonsu Baah aanvaardt
Foto: Dominique Vaes

Christopher Bonsu Baah kreeg afgelopen zondag in het midden van de tweede helft een rode kaart voor een elleboog in het gezicht van Roman Neustädter. Het bondsparket eiste een scholingsvoorstel van twee speeldag effectief en één voorwaardelijk. KRC Genk aanvaardt het voorstel. Bonsu Baah mist zo de eerste twee wedstrijden van de Champions Play Offs, thuis tegen Union en op Antwerp.

Het was al de derde rode kaart voor Christopher Bonsu Baah. Ook de voorbije twee keren werd de flankaanvallen voor een elleboogstoot van het veld gestuurd. Een zware sanctie vonden velen, maar het bondsparket vroeg maandag toch een stevige schorsing van drie wedstrijden, waarvan eentje met uitstel.

Het Referee Department van de voetbalbond liet maandag alvast weten dat scheidsrechter Lawrence Visser en VAR Erik Lambrechts de juiste beslissing namen door Bonsu Baah van het veld te sturen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here