Home Nieuws Matchdays Tolu Arokodare scoort achtste doelpunt van het seizoen

Tolu Arokodare scoort achtste doelpunt van het seizoen

0
Tolu Arokodare scoort achtste doelpunt van het seizoen
Foto: Dominique Vaes

Zaterdagnamiddag werd er thuis tegen RWDM eindelijk nog eens aangeknoopt met een overwinning. Een vroege achterstand werd omgezet in een 3-1-overwinning. Na 20 minuten zetten Tolu Arokodare de score terug in evenwicht. “Ik ben blij dat we eindelijk de drie punten konden thuishouden”, aldus de Nigeriaan na de wedstrijd aan HBVL.

Door zijn doelpunt tegen RWDM komt de teller van Tolu Arokodare op acht treffers. Voor het eerst scoorde de Nigeriaan ook twee wedstrijden op rij. “Ik was niet in paniek toen we die vroege goal moesten incasseren”, aldus Tolu. “We hadden nog 90 minuten om de zaken recht te zetten en dat hebben we ook gedaan. Mijn goal kwam op het ideale moment. Eigenlijk had ik meer dan één keer moeten scoren. Maar ik ben tevreden dat ik het team heb kunnen helpen. Het was al twee maanden geleden dat we onze supporters nog eens konden verwennen met een overwinning.”

Invaller Zeqiri beslist de wedstrijd

Op het uur, bij een 2-1 voorsprong, werd Tolu vervangen door Andi Zeqiri. Bij zijn wisselmoment werd zijn naam luidkeels gescandeerd door de fans. “Ik had iets in de dij gevoeld, maar geblesseerd was ik niet. De frisheid was echter wat weg. Ik vind het fijn dat de fans mijn naam zongen.Maar waarom scandeerden ze ook de naam van Andi Zeqiri niet? Hij verdient dat ook. Ondanks het feit dat we voor dezelfde positie spelen, kunnen we het heel goed met elkaar vinden en steunen we mekaar voortdurend. Andi is een hele fijne collega”.

Andi Zeqiri & Tolu Arokodare. Foto: Dominique Vaes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here