Home Nieuws Matchdays Geen Adedeji-Sternberg bij Jong Genk, Yira Sor nog onzeker

Geen Adedeji-Sternberg bij Jong Genk, Yira Sor nog onzeker

0
Geen Adedeji-Sternberg bij Jong Genk, Yira Sor nog onzeker
Foto: Dominique Vaes

Yira Sor is nog onzeker voor de wedstrijd tegen RWDM van komende zaterdag. Hierdoor komt Noah Adedeji-Sternberg vrijdagavond niet in actie in de wedstrijd Lierse – Jong Genk. Ook Konstantinos Karetsas speelt maar maximum één helft omdat hij net als Adedeji-Sternberg in de kern zit voor RWDM.

Yira Sor trainde donderdag probleemloos mee, maar op vrijdag ondervond de Nigeriaan opnieuw hinder van een spierblessure die hij opliep in de wedstrijd tegen Union twee weken geleden. Hierdoor komt Noah Adedeji-Sternberg bij de kern.

De wedstrijdkern: Vandevoordt, Van Crombrugge, Chambaere, El Ouahdi, Nkuba, Cuesta, Sadick, McKenzie, Kayembe, Sobol, Hrosovsky, Galarza, Heynen, El Khannouss, Ait El Hadj, Bonsu Baah, Oyen, Sor(?), Zeqiri, Arokodare, Karetsas, Adedeji-Sternberg. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here