Home Nieuws Matchdays Blessure updates Alieu Fadera en Yira For

Blessure updates Alieu Fadera en Yira For

0
Blessure updates Alieu Fadera en Yira For
Foto: Dominique Vaes

Slecht nieuws vanuit de ziekenboeg: Alieu Fadera is een tijdje buiten strijd. Hij komt in de reguliere competitie niet meer in actie. Er wordt gemikt op de eerste speeldag van de play offs. Ook Yira Sor trainde nog niet en is onzeker voor de wedstrijd tegen KV Mechelen.

Alieu Fadera overstrekte in de wedstrijd tegen OH Leuven zijn knie. Nader onderzoek bracht lichte schade aan de kruisband aan het licht. Een geluk bij een ongeluk: de kruisband is niet afgescheurd, Fadera moet ook geen operatie ondergaan. Hij zal toch een tweetal maanden buiten strijd zijn.

Yira Sor moest dan tegen Union geblesseerd naar de kant met een spierblessure. Zijn situatie wordt dagelijks geëvalueerd, momenteel heet het dat zijn aantreden zondag in Mechelen op z’n minst onzeker is. Wel van de partij zijn Carlos Cuesta en Matías Galarza. Beide spelers zaten hun schorsing uit tegen Union en zijn klaar voor de strijd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here