Home Nieuws Welkom Ken Nkuba

Welkom Ken Nkuba

0
Welkom Ken Nkuba
Foto: Dominique Vaes

Ken Nkuba is de kersverse aanwinst van KRC Genk. Nkuba, een 22-jarige rechterflankspeler, maakt de overstap van Charleroi naar Limburg en tekent een contract tot 2028.

In zijn tijd bij Sporting Charleroi heeft Ken Nkuba al laten zien wat hij in zijn mars heeft. Met 61 wedstrijden op zijn naam, waarin hij vijf doelpunten scoorde en zeven assists leverde, heeft hij bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor het team. Nkuba zal in Genk spelen met het nummer 27.

Head of Football Dimitri De Condé: “Ken is een jongen met een enorm loopvermogen en explosiviteit. Dat koppelt hij aan goeie voeten en offensieve kwaliteiten. Die optelsom aan kwaliteiten was voor ons doorslaggevend om vol voor hem te gaan. Met zijn aanstelling is onze kern opnieuw compleet”.

Ken Nkuba: “Ik was onder de indruk van het project dat KRC Genk heeft uitgestippeld. Genk is een topclub in België. Dit is dan ook een mooie stap in mijn carrière. Ik kijk ernaar uit mij te bewijzen op het veld in een volle Cegeka Arena”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here