Home Nieuws Gracias, Dani

Gracias, Dani

0
Gracias, Dani
Foto: Dominique Vaes

Het einde van een tijdperk: Daniel Munoz is geen speler meer van KRC Genk. Dani verlaat de club na 3,5 seizoenen en gaat aan de slag in de Premier League bij Crystal Palace. In het totaal speelde Munoz 148 wedstrijden voor blauw-wit waarin hij 19 keer scoorde en 20 assists gaf.

In een emotionele videoboodschap op de sociale media-kanalen van KRC Genk richt Munoz zich tot de Genkse fans. “Ik wil jullie bedanken”, luidt het. “Ik heb vanaf de eerste dag jullie steun gevoeld. Jullie hebben me omarmd als iemand van de familie. Het was ongelooflijk. De eerste dag dat ik op het veld stond en jullie steun kon voelen, dat was prachtig. Schreeuwend en ondersteunend, niet alleen in de sfeertribune maar overal.”

“Het maakt me emotioneel”, gaat Munoz verder. “Omdat ik in mijn tijd hier een fanatieke supporter van KRC Genk geworden ben. Ik heb altijd mijn best gedaan voor jullie, voor deze kleuren. Voor iedereen die van deze club houdt. Ik heb altijd alles gegeven, maar nu is het tijd om afscheid te nemen. Ik wil dat het geen vaarwel wordt, maar een tot ziens. Ik hoop jullie snel opnieuw te zien. Nu begin ik aan een nieuw avontuur in de Premier League. Dat is een droom die ik als kind had en die nu werkelijkheid wordt. Ik ben alle mensen die deze droom mogelijk hebben gemaakt dankbaar. Ik draag Genk in mijn hart, voor altijd.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here