Home Nieuws Jeugd Naoki Kumata versterkt Jong Genk

Naoki Kumata versterkt Jong Genk

0
Naoki Kumata versterkt Jong Genk
Foto: Dominique Vaes

Jong Genk heeft de 19-jarige Japanse jeugdinternational Naoki Kumata voorgesteld. De aanvaller wordt voor één jaar gehuurd van Tokyo FC en is vanaf volgende week inzetbaar. KRC Genk bedong ook een voorkooprecht.

Naoki Kumata staat gekend als een talentvolle spits die fysieke présence combineert met sterke technische vaardigheden. Hij maakte al 10 optredens voor de Japanse nationale jeugdploegen waarin hij liet zien de weg naar doel vlot te vinden met 7 doelpunten.

Stijn Haeldermans, technisch coördinator Jong Genk:  “We zijn zeer tevreden dat we Naoki aan ons team hebben kunnen toevoegen. Hij is een heel complete moderne spits die diepgang combineert met balvastheid en over een uitstekende linker beschikt.”

Naoki Kumata: “Ik wil mezelf de tijd geven om aan te passen aan de omgeving hier in Genk. Nadien hoop ik bij te dragen aan het succes van Jong Genk. Op termijn wil ik doorgroeien tot het eerste team”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here