Home Nieuws Eduard Sobol is een Genkie

Eduard Sobol is een Genkie

0
Eduard Sobol is een Genkie
Foto: Dominique Vaes

Eduard Sobol is officieel een speler van KRC Genk. De 28-jarige Oekraïense linksachter wordt de opvolger van de Mexicaan Gerardo Arteaga. Sobol, die een verleden heeft bij Club Brugge, wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Franse Straatsburg. KRC Genk bedong ook een aankoopoptie.

Eduard Sobol, in het verleden nog goed voor 124 wedstrijden bij Club Brugge, is geen onbekende in de Belgische competitie. “Zijn ervaring en kennis van onze competitie maken hem een waardevolle toevoeging aan onze kleedkamer. We zijn ervan overtuigd dat Eddy zijn persoonlijkheid en professionaliteit perfect passen binnen de sfeer van onze club. Eduard zal zowel op als naast het veld een positieve invloed zal hebben op onze ploeg”, duidt Head of Football Dimitri de Condé de keuze voor de 29-voudige Oekraïense international.

Ook Sobol zelf is klaar om zijn nieuwe avontuur bij KRC Genk aan te gaan: “Dit was voor mij een goede mogelijkheid om terug naar België te komen. Dit land voelt aan als thuis. Toen KRC Genk zich meldde, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld. Ik herinner mij ook het enthousiaste thuispubliek en de sfeervolle wedstrijden in de Cegeka Arena. De manier van spelen spreekt mij enorm aan en ik kijk ernaar uit om mij te tonen op het veld.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here