Home Nieuws Matchdays Anderlecht – KRC Genk wordt herspeeld

Anderlecht – KRC Genk wordt herspeeld

0
Anderlecht – KRC Genk wordt herspeeld
Foto: Dominique Vaes

De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal heeft beslist dat de competitiematch tussen Anderlecht en Genk toch herspeeld moet worden.

De Disciplinaire Raad verklaarde zichzelf in eerste instantie bevoegd om over deze zaak te oordelen. Daarmee werd de eerdere beslissing van het Professional Referee Department, om de wedstrijd niet te herspelen, vernietigd. Vervolgens volgde de Raad de argumentatie van KRC Genk dat de wedstrijdleiding het reglement bij de bewuste penaltyfase foutief heeft toegepast. KRC Genk hoopt dat er snel een datum wordt gevonden om de wedstrijd te herspelen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here