Home Nieuws Matchdays Wouter Vrancken reageert na mindere prestatie tegen Cercle Brugge

Wouter Vrancken reageert na mindere prestatie tegen Cercle Brugge

0
Wouter Vrancken reageert na mindere prestatie tegen Cercle Brugge
Foto: Dominique Vaes

Geen eerste driepunter in 2024. Er werd met 1-1 gelijkgespeeld thuis tegen de Vereniging. Cercle kwam al vroeg op voorsprong via topschutter Denkey. Op het uur bracht invaller Zeqiri Genk terug in de wedstrijd met een mooi doelpunt. Trainer Wouter Vrancken was niet tevreden over de Genkse prestatie: “We startten niet scherp genoeg”, aldus onze coach aan Het Belang Van Limburg.

Er was de afwezigheid van maar liefst vijf basisspelers. Naast de vier jongens op de Africa Cup moesten ook Bryan Heynen en Zakaria El Ouahdi afhaken wegens blessures. “Voor Heynen kwam deze match net te vroeg, we wilden geen enkel risico nemen.”, aldus Vrancken. Er wordt voor beide spelers gemikt op volgende week in de derby tegen STVV. Al wilde Vrancken geen excuses zoeken achter de vele afwezigheden: “Achter de vele afwezigen wil ik me niet verstoppen, dit zijn de momenten dat andere spelers hun kans kunnen grijpen.”

Cercle Brugge begon het scherpst aan de wedstrijd. Het vroege doelpunt was een beloning voor hun sterke spel. “Het is niet evident om je voet naast die van de spelers van Cercle te zetten qua intensiteit”, zei Vrancken na afloop. “In het begin van de match zijn we daar niet in geslaagd. Ik ben wel blij met onze reactie. We zijn gegroeid in de wedstrijd, alleen waren we voor rust nog te kwetsbaar bij balverlies. Na rust was onze restdefensie veel beter. We kwamen met een mooie goal op gelijke hoogte en pakten zo nog een verdiend punt. Ook al was dit een moeilijke match.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here