Home Nieuws Paul Onuachu in laatste instantie toch naar Afrika Cup

Paul Onuachu in laatste instantie toch naar Afrika Cup

0
Paul Onuachu in laatste instantie toch naar Afrika Cup
Foto: Dominique Vaes

Hij greep in eerste instantie toch naast een selectie voor de Africa Cup met Nigeria maar door het afhaken van Sadiq Umar (Real Sociedad) mag Onuachu zich toch nog opmaken voor het toernooi.

Het gaat ex-Genkie Paul Onuachu perfect af in Turkije. Paul werd er als een publiekslieveling onthaald en beloonde de supporters al snel met fantastische prestaties op het veld zoals we van hem gewend zijn. Hij scoorde al negen keer in vijftien matchen en zorgde ook voor drie assists bij zijn club Trabzonspor. Nigeria start zijn Afrika Cup zondagnamiddag met een wedstrijd tegen Equatoriaal-Guinea. Vervolgens werken ze ook nog wedstrijden af tegen gastheer Ivoorkust (18/01) en Guinee-Bissau (22/01) waarin hij ook ex-Genkie Zinho Gano tegenkomt.

Super Eagles -X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here