Home Nieuws Matchdays Wouter Vrancken wilt aanknopen met tweede thuisoverwinning tegen OH Leuven

Wouter Vrancken wilt aanknopen met tweede thuisoverwinning tegen OH Leuven

0
Wouter Vrancken wilt aanknopen met tweede thuisoverwinning tegen OH Leuven
Foto: Dominique Vaes

De enige thuiswedstrijd in de maand november. Zondagnamiddag komt OH Leuven op bezoek in de Cegeka Arena. De troepen van Wouter Vrancken gaan op zoek naar een tweede thuisoverwinning.

De spelerskern keerde pas vrijdagnamiddag terug uit Hongarije. Coach Wouter Vrancken zag in de wedstrijd tegen Ferencvaros enkele positieve elementen: “Ik hoop dat we de positieve zaken meenemen van onze wedstrijd donderdag. De wil was er om het goed te doen en om door te duwen. We speelden tegen een sterke tegenstander waarbij we wisten dat het over het hele veld man marking zou zijn. ‘Dat maakt het niet eenvoudig om openingen te creëren. Dan moet je energiek zijn, dat hebben we op sommige momenten in de wedstrijd heel goed gedaan. Ik kan niets zeggen van de inzet van de jongens en de manier waarop ze ervoor gingen. Het is nog zaak om de kansen af te maken die we creëren”.

Bij OH Leuven zal het de eerste wedstrijd zijn van de nieuwe coach Oscar Garcia, een gevaar aldus Wouter Vrancken: “Altijd als er een nieuwe coach is, is het moeilijk om in te schatten wat ze precies gaan doen. We bereiden ons voor op elk mogelijk scenario. We moeten klaar zijn om ons aan te passen om zo de beste versie van onszelf te laten zien”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here