Home Nieuws Matchdays “Naar mijn gevoel was het penalty” aldus Bryan Heynen

“Naar mijn gevoel was het penalty” aldus Bryan Heynen

0
“Naar mijn gevoel was het penalty” aldus Bryan Heynen
Foto: Dominique Vaes

Ontgoocheling, dat was het gevoel dat vooral achterbleef in de kleedkamer. Er werd met 3-2 verloren op het veld van landskampioen Antwerp. Een wedstrijd met opnieuw enkele discutabele fases. Vlak voor rust werd Bryan Heynen neergehaald op een hoekschop. Na een VAR interventie besliste Lothar D’Hondt de bal dan toch niet op de stip te leggen. “Voor mij was het penalty”, aldus kapitein Bryan Heynen aan Het Belang Van Limburg.

“Eerst en vooral liep het fout in de beginfase. Daar hebben we alles zelf weggegeven. We waren niet scherp genoeg en pakken snel twee vermijdbare doelpunten. Daarna slikken we dan ook nog die 3-0, dan wordt het moeilijk.”

Een eventuele penalty had de wedstrijd dan helemaal opnieuw kunnen opengooien, maar die wordt niet gegeven. “Ik word aangelopen op het moment dat ik de kans heb om de bal te verlengen. De VAR komt zelfs tussen, dat gebeurt normaal enkel als zij vinden dat het een clear error is. Maar de ref blijft toch bij zijn beslissing, dat vind ik vreemd. Als we met 3-2 de rust in gaan, krijgen we na de pauze een heel andere wedstrijd. Maar zelfs bij 3-1 hadden we altijd het gevoel dat we het nog konden rechttrekken. Jammer genoeg is dat niet gelukt.”

De nederlaag op Antwerp was pas de tweede van het seizoen na de thuismatch tegen Eupen op speeldag 2. “Als voetballer wil je natuurlijk altijd winnen, maar dat gaat niet. Het is jammer dat we vandaag op deze manier verliezen. Maar de focus moet nu meteen naar de belangrijke match van donderdag in Ferencvaros.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here