Home Nieuws Matchdays Update blessures Bryan Heynen en Andi Zeqiri

Update blessures Bryan Heynen en Andi Zeqiri

0
Update blessures Bryan Heynen en Andi Zeqiri
Foto: Dominique Vaes

Bryan Heynen moest middenweg de tweede helft in Brugge vervangen worden door een blessure aan de enkel. Na de wedstrijd kon er nog geen vaststelling gedaan worden. Het ging wel om dezelfde enkel als in de wedstrijd tegen Servette, die Heynen vroegtijdig moest staken. Al vond de medische staf dat de enkel er minder slecht uitzag als tegen Servette. Vrijdag wordt er een scan ondergaan.

Ook Andi Zeqiri ging trekkebenend van het terrein af. “Hij gaf tijdens de rust al aan dat zijn hamstrings opsteven, uiteindelijk hebben we geen risico genomen en hem vroeg in de tweede helft vervangen”, zei Wouter Vrancken. De wedstrijd tegen Westerlo komende zondag zou voor Zeqiri niet in het gedrang komen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here