Home Nieuws Matchdays Reactie Wouter Vrancken na felbevochten punt in Brugge

Reactie Wouter Vrancken na felbevochten punt in Brugge

0
Reactie Wouter Vrancken na felbevochten punt in Brugge
Foto: Dominique Vaes

Donderdagavond werd er een punt gehaald in Brugge. Coach Wouter Vrancken kon leven met een gelijkspel. In de eerste helft scoorde Bilal El Khannouss de openingstreffer. Maar in de tweede helft zette Hans Vanaken Club al op gelijke hoogte. “Beide ploegen domineerden elk een helft”, aldus onze coach.

“We speelden een geweldige eerste helft”, bevestigde Vrancken aan Het Belang Van Limburg. “Zowel verdedigend als aan de bal was het top. We toonden lef, vonden de ruimtes en namen voortdurend initiatief. Als je met angst op club komt spelen word je afgestraft. Alleen jammer dat we dit niet meer beloonden en niet meer dan één keer konden scoren. Maar goed, als je op Club komt spelen, is een punt een degelijke uitslag.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here