Home Nieuws Matchdays Bryan Heynen na Union – KRC Genk

Bryan Heynen na Union – KRC Genk

0
Bryan Heynen na Union – KRC Genk
Foto: Dominique Vaes

Een fantastische zaterdagavond in het Dudenpark. Er werd met 0-2 gewonnen op het veld van Union. Een dodelijk efficiënt Genk had met twee echte kansen genoeg om evenveel keer te scoren. Onder het motto “het moet niet altijd mooi zijn” keerde de ploeg tevreden terug naar Genk. Aanvoerder Bryan Heynen stond de pers te woord.

Bryan Heynen: “Het was een moeilijke wedstrijd. We voetbalden bij momenten goed, maar wilden het te moeilijk doen en leden daardoor dom balverlies. Na rust had Union nog steeds meer balbezit, maar de stormloop was weg. Ze creëerden minder kansen hierdoor en wij maakten de kansen wel af. We domineerden dit seizoen al wedstrijden die we verloren. Daarom zijn we content dat het eens andersom is. Het is gemakkelijk om negatief te zijn als we eens niet goed voetballen, maar ik denk dat we vooral positief mogen zijn over de werklust en het karakter dat we toonden.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here