Home Nieuws Matchdays Andi Zeqiri scoort in debuut: “Dit was een geweldige ervaring”

Andi Zeqiri scoort in debuut: “Dit was een geweldige ervaring”

0
Andi Zeqiri scoort in debuut: “Dit was een geweldige ervaring”
Foto: Dominique Vaes

17 minuten heeft het geduurd eer dat Andi Zeqiri zijn rekening opende voor KRC Genk. Een fantastische cross pas van Bryan Heynen op de pijlsnelle Joseph Paintsil. Joske die op zijn beurt de bal voor doel voorzette en Andi Zeqiri stond er als de kippen bij de bal binnen te tikken en voor de 0-1 te scoren. “Hier leef je als spits voor”, blikte de Zwitser tevreden terug aan Het Belang Van Limburg.

Het was al even geleden dat Andi Zeqiri nog aan een wedstrijd kon starten. Welgeteld van 16/06 met de Zwitserse nationale ploeg op verplaatsing in Andorra waarin hij 30 minuten meespeelde. Aan wedstrijdritme ontbrak het Zeqiri echter niet. Zeqiri traint nog maar een goede week mee, en toch kreeg hij al meteen een basisplaats. “Ik ben nog niet zo lang hier. Ik heb mij zo goed mogelijk proberen voor te bereiden en integreren. Het doet des te meer plezier dat ik in mijn eerste match voor Genk meteen scoor.”

“Het was geen geweldige wedstrijd voor ons”, gaf hij toe aan de pers. “We hebben afgezien, maar we hebben laten zien dat deze ploeg ook karakter heeft en kan vechten als dat nodig is. Onze mentaliteit werd beloond met twee doelpunten. Het was een geweldige ervaring om het doelpunt en nadien de zege samen met de supporters te vieren. Ze stonden meer dan 90 minuten achter ons en dankzij hen vonden we de extra kracht om te blijven strijden.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here