Home Nieuws Internationals Junya Ito voor even terug in Genk

Junya Ito voor even terug in Genk

0
Junya Ito voor even terug in Genk
Foto: Dominique Vaes

Dinsdagmiddag staat om 14u20 het oefenduel tussen Japan en Turkije op het programma in onze Cegeka Arena. Eregast in die wedstrijd is niemand minder dan Junta Ito, die voor het eerst sinds een jaar terug in Genk te bewonderen zal zijn.

Junya Ito is één van de smaakmakers van het Japanse nationale elftal. Afgelopen week schitterde hij met zijn land nog tegen Duitsland in een 1-4-overwinning. Ito zelf scoorde het openingsdoelpunt en leverde ook de assist voor het tweede Japanse doelpunt.

Junya Ito is een echte legende binnen de club Genk. De pijlsnelle Japanse aanvaller verliet de club een jaar geleden voor Stade de Reims in Frankrijk. Ook daar wist hij zich in een mum van tijd in de Franse harten te spelen. Ito werd in 2019 landskampioen, veroverde de Super Cup en scoorde in de finale van de Croky Cup in 2021 het tweede doelpunt tegen Standard. We kijken er naar uit Junya Ito terug in Genk te zien.

Foto: Dominique Vaes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here