Home Nieuws Matchdays Joris Kayembe na KRC Genk – Charleroi

Joris Kayembe na KRC Genk – Charleroi

0
Joris Kayembe na KRC Genk – Charleroi
Foto: Dominique Vaes

Geen tweede zege op rij in de vaderlandse competitie. Er werd zondagnamiddag thuis met 0-0 gelijk gespeeld tegen Charleroi. Met Joris Kayembe stond er een ex-zebra tussen de lijnen. “We verdienden deze wedstrijd te winnen”, aldus Kayembe tegenover huiskrant Het Belang Van Limburg.

Joris Kayembe: “Onze eerste helft was niet goed. We twijfelden te veel en leken een beetje vermoeid. Na de rust ging het veel beter. Toen hebben we de match volledig in handen genomen en creëerden we genoeg kansen om te winnen. Jammer genoeg ontbreekt de efficiëntie op dit moment. Dat is enorm frustrerend, want we verdienden veel meer dan dit gelijkspel. Over mijn eigen wedstrijd ben ik tevreden. Ik heb mijn best gedaan en moet zo blijven verder doen om mijn plekje in de basis te behouden. Het was nochtans niet gemakkelijk om tegen mijn ex-club te spelen want ik heb mooie jaren beleefd in Charleroi. Het is frustrerend dat we al zes wedstrijden op rij thuis niet meer hebben kunnen winnen. Normaal moet je het grootste deel van je thuiswedstrijden winnen, maar op dit moment lukt dat even niet. Dat is niet gemakkelijk om mee om te gaan, maar als we blijven werken komt het wel goed. Te beginnen donderdag tegen Demirspor. Dat wordt geen gemakkelijke wedstrijd, we zullen moeten zorgen dat we er klaar voor zijn.” 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here