Home Nieuws Matchdays Bilal El Khannouss na KRC Genk – Olympiakos

Bilal El Khannouss na KRC Genk – Olympiakos

0
Bilal El Khannouss na KRC Genk – Olympiakos
Foto: Dominique Vaes

Opnieuw een tegenvaller donderdagavond. Olympiakos scoorde in de slotminuten de gelijkmaker waardoor we nog altijd geen zekerheid hebben over Europees voetbal. Volgende week donderdag wordt er thuis gestreden tegen het Turkse Demirspor voor een plek in de Conference League. Alles verliep donderdagavond volgens plan, tot dat Joseph Paintsil een domme rode kaart pakte. Bilal El Khannouss kon de ontgoocheling niet verbijten na de wedstrijd.

Bilal El Khannouss: “Ik was op dat moment boos op Joske. Hij hield zijn emoties niet onder controle, waardoor heel de ploeg in de shit zat. Sorry voor mijn taalgebruik, maar zo was het wel. Als we met elf waren blijven staan, dan hadden we altijd gewonnen. Met 2-0, 3-0 of zelfs 4-0. We krijgen in de slotminuten het deksel op de neus, dat heeft te maken met concentratie, want we zaten uitstekend in de wedstrijd. We leden dom balverlies, als we de bal gewoon weggetrapt hadden, dan was er niks aan de hand geweest. Maar dit is topsport. Ik focus me al op Charleroi, ook tegen Demirspor zullen we alles geven. Ik ken die ploeg, want Belhanda, mijn ploeggenoot bij Marokko, speelt er. Maar op dit moment heerst natuurlijk vooral teleurstelling.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here