Home Nieuws Matchdays Matías Galarza in selectie voor confrontatie tegen Olympiakos

Matías Galarza in selectie voor confrontatie tegen Olympiakos

0
Matías Galarza in selectie voor confrontatie tegen Olympiakos
Foto: Dominique Vaes

Vorige week moest hij nog hinkend het veld verlaten met een gekneusde enkel. Een week later zit Matías Galarza al terug in de selectie. Hij verbeet de pijn en trainde woensdag al een eerste keer mee met de kern.

Eerst werd er gevreesd dat Mati enkele weken out zou zijn, maar omdat de enkel stabiel is en er geen risico bestaat dat de blessure verergert, mocht Galarza dinsdag al proberen een eerste keer mee te trainen. Daarin slaagde de taaie Zuid-Amerikaan wonderwel, waardoor Galarza woensdag mocht deelnemen aan de groepstraining. Ondervindt hij hiervan achteraf geen hinder, dan neemt Galarza donderdagavond plaats op de bank.

Op de groepstraining was enkel aanvoerder Bryan Heynen afwezig. Zijn revalidatie verloopt volgens schema. Mike Trésor, Anouar Ait El Hadj en Alieu Fadera waren wel terug van de partij en zitten in de selectie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here