Home Nieuws Matchdays Spelersreacties na Olympiakos – KRC Genk

Spelersreacties na Olympiakos – KRC Genk

0
Spelersreacties na Olympiakos – KRC Genk
Foto: Dominique Vaes

Er volgde opnieuw een nederlaag, ditmaal tegen het Griekse Olympiakos. Een vroege tegengoal na 22 seconden zorgt ervoor dat we er volgende week in de Cegeka Arena weer volop tegenaan moeten gaan om de play offs te spelen in de Europa League. Bilal El Khannouss en Mike trémor stonden na de wedstrijd de pers te woord.

Bilal El Khannouss: “De bal op de lat vatte onze avond samen. Die bal wijkt twee keer af, gaat tegen de lat en ook de rebound van Arteaga wordt nog eens afgeblokt. Dat vat onze avond goed samen. Maar we moeten zeker in onze kwalificatiekansen blijven geloven. Het zit er nog altijd in. Het vroege tegendoelpunt was een enorme klap. We hadden even tijd nodig om daarvan te bekomen, maar daarna namen we de match in handen en waren wij de betere ploeg.Ik voelde me goed van in het begin van de wedstrijd. Dit is ook het soort wedstrijden die ik graag wil spelen. Ondanks het resultaat was het toch een beetje genieten om in dit stadion en in deze sfeer te kunnen spelen.”

Mike Trésor: “Dit was een onnodige nederlaag. Jammer van die vroege tegengoal, maar we hebben laten zien dat het geen onmogelijke opdracht is om dit volgende week recht te zetten. We hebben onze voet naast die van Olympiakos gezet. Tot in de laatste minuut zijn we vol voor de gelijkmaker blijven gaan. Die hadden we ook verdiend.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here