Home Nieuws Matchdays Spelersreacties na KRC Genk – KAS Eupen

Spelersreacties na KRC Genk – KAS Eupen

0
Spelersreacties na KRC Genk – KAS Eupen
Foto: Dominique Vaes

Na de domper tegen Servette FC volgde er zaterdagnamiddag al snel een nieuwe. Er werd verrassend met 0-1-verloren op eigen veld tegen KAS Eupen. De panda’s scoorden al na drie minuten. Luca Oyen stond achteraf de pers te woord.

Luca Oyen: “Door die vroege tegengoal was het een heel moeilijke wedstrijd. Ze kropen meteen achteruit en tegen zo’n laag blok is het altijd moeilijk om kansen te creëren. Dan moet het tempo omhoog en dat lukte vandaag niet altijd even goed. We hebben wel enkele mogelijkheden gekregen, maar slaagden er niet in te scoren. Dat is doodjammer, maar nu moeten we verder. Ik ben er wel zeker van dat dit niet in se hoofden gaat kruipen. Onze groep hangt goed aan elkaar. We gaan de beelden herbekijken en focussen meteen op de wedstrijd van donderdag tegen Olympiakos. Zelf ben ik blij dat ik mijn eerste minuten van het seizoen heb mogen maken. Ik heb een goed gesprek gehad met de coach. Door hard te blijven werken op training zal ik mijn kansen zeker nog krijgen.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here