Home Nieuws Matchdays Spelersreacties na KRC Genk – Servette FC

Spelersreacties na KRC Genk – Servette FC

0
Spelersreacties na KRC Genk – Servette FC
Foto: Dominique Vaes

Het Champions League avontuur is ten einde nog vooraleer het goed en wel begonnen was. We kwamen na 120 minuten niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen de stugge Zwitsers. In de daaropvolgende penaltyreeks werd er kopje ten onder gegaan. Servette haalde het met 1-4. Vervolgens stonden Patrik Hrosovsky, Maarten Vandevoordt en Mike Trésor de pers te woord.

Patrik Hrosovsky: “Dit voelt zo jammer aan. We komen twee keer op voorsprong tegen tien man en geven het dan toch nog uit handen. Dat mag nooit gebeuren. Het was een lastige wedstrijd. Na die vroege rode kaart trokken zij zich volledig terug en hielden ze alles goed op slot. Als je tegen tien man twee keer kan scoren mag dit nooit weggegeven worden. In de kleedkamer was iedereen natuurlijk down. We hebben vorig seizoen zo hard gevochten om hier te staan, dan is de teleurstelling des te groter. Ik miste jammer genoeg ook mijn strafschop. Het is wat het is. Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen en het is niet gegaan zoals ik het wilde.”

Maarten Vandevoordt: “Dit is zo’n frustrerende avond. We moeten het altijd afmaken tegen tien man. Die eerste tegengoal was ongelukkig, maar bij die tweede moeten we allemaal gewoon scherper zijn. Bij de penaltyreeks zag ik de ballen allemaal boven mij binnen vliegen. Het is jammer dat ik de ploeg niet heb kunnen helpen.”

Mike Trésor: “Het doelpunt en de assist zijn een magere troost. We waren beter, maar geven het hier gewoon weg. We waren niet efficiënt genoeg, terwijl zij twee keer scoren uit evenveel kansen.

Foto: Dominique Vaes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here