Home Nieuws Christian Kabasele verlaat Watford en tekent bij Udinese

Christian Kabasele verlaat Watford en tekent bij Udinese

0
Christian Kabasele verlaat Watford en tekent bij Udinese
Foto: Dominique Vaes

Ex-Genkie Christian Kabasele verlaat het Engelse Watford en maakt de overstap naar de Italiaanse eersteklasser Udinese Calcio. Kabasele maakte de overstap van Genk naar Watford in 2016. Na zeven jaar komt er een einde aan het avontuur van onze oud-aanvoerder bij The Hornets. Kabasele tekende in Italië een contract tot 2025.

Christian Kabasele mag zich bij Watford in de geschiedenisboeken laten schrijven. In zeven jaar speelde Kaba er 166 officiële wedstrijden. Daarin kon hij zeven keer tot scoren komen. Kabasele schipperde met Watford tussen Premier League en Championship. Hij speelde in het totaal vijf seizoenen in de Premier League en twee in de Championship. Afgelopen seizoen lukte het Kabasele niet om met Watford te promotie te pakken.

Op de clubwebsite en sociale media neemt Kabasele ook afscheid van de club en de fans met een videoboodschap.

Veel succes, King Kaba!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here