Home Nieuws Jeugd Jay-Dee Geusens trekt naar SK Beveren

Jay-Dee Geusens trekt naar SK Beveren

0
Jay-Dee Geusens trekt naar SK Beveren
Foto: Dominique Vaes

Jay-Dee Geusens heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Geusens tekende een overeenkomst bij SK Beveren, tegenstander van Jong Genk in de Challenger Pro League. KRC Genk bedong wel, net zoals bij de transfer van Tuur Rommens, een terugkoopoptie.

Jay-Dee Geusens maakte al deel uit van de Genkse jeugdopleiding sinds 2010. De boezemvriend van Maarten Vandevoordt maakte twee seizoenen gelende onder John Van den Brom zijn debuut bij het eerste team. Ook vorig seizoen mocht hij één keer invallen.

Jay-Dee was vorig seizoen één van de hoofdrolspelers bij Jong Genk. Met zijn fluwelen traptechniek was hij mee verantwoordelijk voor de redding. Geusens vervolledigt zijn professionele carrière nu in Beveren waar ex-Genkie Wim De Decker trainer is. Met Derrick Tshimanga is er nog een oud-speler actief.

Veel succes, Jay!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here