Home Nieuws Ally Samatta naar PAOK

Ally Samatta naar PAOK

0
Ally Samatta naar PAOK
Foto: Dominique Vaes

Ally Samatta maakt de definitieve overgang naar PAOK Saloniki in Griekenland. Samagoal tekende er een overeenkomst voor twee seizoenen met een optie op een derde. Hij zal er aantreden met het rugnummer 33.

Ally Samatta speelde in het totaal 227 wedstrijden voor blauw-wit. Daarin was hij goed voor 82 doelpunten en 21 assists. Dat maakt van Samatta één van de belangrijkste figuren in de Genkse clubgeschiedenis. In de all-time topschutterslijst pronkt Samagoal op de vierde plek en hij vervolledigt ook de vijfde plaats in het aantal meest gespeelde wedstrijden voor KRC Genk.

Ally Samatta werd mee kampioen in 2019 en won een aantal maanden later ook de Supercup. In de Champions League campagne blonk hij uit met een fantastische kopbal goal op Anfield tegen Liverpool.

Good luck, Samagoal!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here