Home Nieuws Cyriel Dessers verkast naar Rangers FC

Cyriel Dessers verkast naar Rangers FC

0
Cyriel Dessers verkast naar Rangers FC
Foto: Dominique Vaes

Cyriel Dessers verliet afgelopen seizoen nog KRC Genk voor de Italiaanse promovendus Cremonese. Nu dat Cremonese na één seizoen al gedegradeerd is uit de Serie A zoekt Dessers andere oorden op. Hij tekende donderdagavond een contract bij het Schotse Rangers FC voor vier seizoenen.

Dessers heeft in het afgelopen seizoen met Cremonese tegen de degradatie gestreden, en deze uiteindelijk verloren. De spits speelde 26 wedstrijden mee bij Cremonese en wist hierin zes doelpunten te maken en twee assists af te leveren. Cremonese degradeerde uiteindelijk naar de Serie B.

Rangers eindigde het afgelopen seizoen op een tweede plek en zal dus de voorrondes van de Champions League aanvatten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here