Home Nieuws Internationals Carlos Cuesta en Mark McKenzie laten interlands aan zich voorbij gaan

Carlos Cuesta en Mark McKenzie laten interlands aan zich voorbij gaan

0
Carlos Cuesta en Mark McKenzie laten interlands aan zich voorbij gaan
Foto: Dominique Vaes

Geen interlands voor Carlos Cuesta en Mark McKenzie. Beide spelers zouden normaliter opgeroepen zijn voor Colombia en Mexico. Door blessures worden beide spelers gespaard en krijgen tijd om volledig terug opgeladen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen te starten over drie weken.

Carlos Cuesta sukkelt al een tijdje met een aanslepend enkelletsel. Hierdoor moest hij afgelopen zondag de wedstrijd vroegtijdig staken. Daniel Munoz maakt wel deel uit van de 24-koppige Colombiaanse selectie voor de oefeninterlands tegen Irak (16 juni, Valencia) en Duitsland (20 juni, Gelsenkirchen). 

Ook Mark McKenzie moet verstek geven voor interlands met USA. In de wedstrijd tegen Antwerp bleek McKenzies schouder even uit de kom geweest te zijn, nadat hij slecht was neergekomen na een beuk van Vincent Janssen. Toch speelde hij de wedstrijd uit. McKenzie, die niet geselecteerd was voor de Nations League maar wel verwacht werd bij Team USA in de Gold Cup, zal daaraan moeten verzaken en hoopt eind deze maand de training te kunnen hervatten. Een operatie zal niet moeten ondergaan worden.

Gerardo Arteaga komt met Mexico wel in actie in de Gold Cup.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here