Home Nieuws Internationals Mike Trésor opgeroepen voor de Rode Duivels

Mike Trésor opgeroepen voor de Rode Duivels

0
Mike Trésor opgeroepen voor de Rode Duivels
Foto: Dominique Vaes

Nadat Mike Trésor op maandagavond de prijs voor ‘Speler van het Jaar’ binnenhaalde, werd hij een dag later door bondscoach Domenico Tedesco voor de allereerste keer opgeroepen voor de Rode Duivels. Trésor kan zo in actie komen in de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Oostenrijk (17/06) en Estland (20/06).

Na verschillende keren een selectie te hebben misgelopen is het nu dan toch raak voor Mike Trésor. Met 8 doelpunten en 24 assists, een record, wordt hij dan toch beloond voor zijn ijzersterke seizoen. “Mike heeft een fantastisch seizoen beleefd met Genk. Hij brak het record van assists en ik kijk ernaar uit om hem te mogen ontvangen en aan het werk te zien bij de nationale ploeg”, aldus bondscoach Domenico Tedesco.

Met Thibaut Courtois, Yannick Carrasco, Timothy Castagne, Kevin De Bruyne en Arthur Théate zijn er nog vijf Genkies opgeroepen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here