Home Nieuws Jeugd Hans Somers niet langer coach van Jong Genk

Hans Somers niet langer coach van Jong Genk

0
Hans Somers niet langer coach van Jong Genk
Foto: Dominique Vaes

Hans Somers stopt als hoofdcoach van Jong Genk. Deze beslissing werd na de laatste wedstrijd in de Challenger Pro League genomen in onderling overleg tussen beide partijen. Ook assistent coach Hans Visser vertrekt. De rest van de technische staf blijft wel op post. De club gaat zo snel mogelijk op zoek naar twee opvolgers om de voorbereiding van het nieuwe seizoen te starten.

Jong Genk kon zich twee speeldagen voor het einde van de play-offs verzekeren van het behoud in de Challenger Pro League ten koste van Virton. De troepen van Somers eindigden, in hun eerste seizoen, voorlaatste met evenveel punten als de Luxemburgse degradant. Hans Somers coachte de jongens ook al in het laatste seizoen in de beloften competitie. Daar werd hij kampioen en pakte hij de beker. Somers werkte er samen met verschillende jongens die het tot het eerste elftal hebben geschopt zoals onder andere Luca Oyen, Bilal El Khannouss en Andras Németh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here