Home Geen categorie Abonnementenverkoop volgend seizoen van start gegaan

Abonnementenverkoop volgend seizoen van start gegaan

0
Abonnementenverkoop volgend seizoen van start gegaan
Foto: Dominique Vaes

Een uitzonderlijk seizoen nadert zijn einde. Een heel jaar lang stonden onze supporters achter de ploeg, als een rots in de branding. Ook volgend seizoen rekent de ploeg op de steun van alle supporters om onze kleuren mee te verdedigen. Ook volgend seizoen kunnen onze fans onze grond doen daveren. De abonnementenverkoop is nu ook officieel van start gegaan.

Er dienen zich opnieuw 20 veldslagen aan op onze grond waarbij we alle steun meer dan nodig hebben om de drie punten over de streep te trekken. Met opnieuw 16 ploegen in eerste klasse en Play-offs met 6 ploegen, werken we 15 wedstrijden af in de reguliere competitie en nog eens 5 in de Champion’s Play-offs of de Europe Play-offs.

Het abonnement kan aangekocht worden via onderstaande link:

https://tickets.krcgenk.be

Foto: KRC Genk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here