Home Nieuws Matchdays Twee wedstrijden schorsing voor Aziz Ouattara

Twee wedstrijden schorsing voor Aziz Ouattara

0
Twee wedstrijden schorsing voor Aziz Ouattara
Foto: Dominique Vaes

Aziz Ouattara kent zijn schorsing: twee speeldagen. Aziz mist zo de dubbele confrontatie met Union. In het slot van de wedstrijd kreeg Aziz van scheidsrechter Lambrechts een directe rode kaart wegens “een licht duwtje”.

Het Disciplinair Comité volgt de vordering van het Bondsparket en schorst Ouattara voor één wedstrijd. Omdat Aziz nog een voorwaardelijke straf had openstaan na een rode kaart met Jong Genk in 1B, tegen SK Beveren, moet hij de volgende twee wedstrijden (thuis en uit tegen Union) van in de tribune volgen. KRC Genk gaat niet in beroep tegen de straf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here