Home Nieuws Matchdays Bryan Heynen na penaltyfase op Antwerp

Bryan Heynen na penaltyfase op Antwerp

0
Bryan Heynen na penaltyfase op Antwerp
Foto: Dominique Vaes

Een ongelukkig handspel zorgde vlak voor rust voor de gelijkmaker. Het was al de tweede strafschop in één helft voor Antwerp. De eerste werd nog gepakt door Maarten Vandevoordt, maar tegen de strafschop van Alderweireld moest hij zich gewonnen geven. De penalty ontstond er na hands van Bryan Heynen. Een reactie van onze kapitein.

“Het was een twijfelachtige penalty. Ik maakte me niet eens breed. Dan moet iemand me eens uitleggen hoe ik wél moet tackelen. Er moet duidelijkheid komen rond die handspelregels. Ook bij onze tweede tegengoal moeten we er slimmer mee omgaan. Iedereen wist dat Antwerp ons geen tijd gunde om te voetballen. De rode kaarten die we kregen waren dom, maar het waren ook de omstandigheden die niet meezaten.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here