Home Nieuws Matchdays Aziz Ouattara verschijnt voor Disciplinair Comité

Aziz Ouattara verschijnt voor Disciplinair Comité

0
Aziz Ouattara verschijnt voor Disciplinair Comité
Foto: Dominique Vaes

Terwijl Mike Trésor er met een schorsing van 1 speeldag (+ 1 voorwaardelijk) afkomt, weet Aziz Ouattara tot op heden zijn straf nog niet. Aziz zal dinsdagmiddag voor het Disciplinair Comité moeten verschijnen.

Wegens een openstaand uitstel moet Aziz Ouattara dinsdag sowieso voor het Disciplinair Comité verschijnen. Dat gebeurt in principe via een videoconferentie. Bondsprocureur Ebe Verhaegen vordert 1 speeldag effectief voor Ouattara, die scheidsrechter Lambrechts een lichte duw had gegeven. Aziz had nog een wedstrijd met uitstel openstaan, nadat hij eerder dit seizoen werd uitgesloten in de match Beveren-Jong Genk in de Challenger Pro League voor het neerhalen van een doorgebroken speler. Daarvoor kreeg hij destijds alleen een voorwaardelijke straf.

Als het Disciplinair Comité dinsdag het bondsparket volgt, mist Ouattara de volgende twee weken zowel de uit- als de thuismatch tegen Union.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here