Home Nieuws Blessureleed voor Rasmus Carstensen en Kelvin John

Blessureleed voor Rasmus Carstensen en Kelvin John

0
Blessureleed voor Rasmus Carstensen en Kelvin John
Foto: Dominique Vaes

De interlandperiode zit er bijna op. In de komende dagen zullen de spelers één voor één terug aansluiten bij de groepstrainingen. Op dit moment is enkel Mike Penders al teruggekeerd van de nationale jeugdselectie. Dat zet de teller momenteel op elf veldspelers en drie doelmannen.

Rasmus Carstensen kon niet aanvatten aan de groepstrainingen. Carstensen werd vorige week nog gespaard in oefenduel tegen Beerschot. Hij ondervindt op dit moment nog altijd last van zijn hamstrings en krijgt een apart programma voorgeschoteld. Ook Tolu Arokodare revalideert verder.

Kelvin John kwam niet in actie in de terugwedstrijd tegen Uganda. Kelvin kreeg een trap op training en was dus niet beschikbaar. Hoe erg de schade is moet nog bekeken worden. De wedstrijd op Dender komende vrijdag met Jong Genk kan hierdoor eventueel in het gedrang komen. Ally Samatta speelde wel 88 minuten mee. Net na zijn wissel kreeg Tanzania nog het deksel op de neus en kon Uganda het winnende doelpunt scoren. Met nog twee wedstrijden te gaan delen beide ploegen de tweede plaats met vier punten. De twee komende duels, tegen Niger en Algerije, zullen uitmaken of Tanzania naar de Afrika Cup kan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here