Home Nieuws Internationals Joseph Paintsil wint met Ghana en is zo stap dichter bij kwalificatie voor Afrika Cup

Joseph Paintsil wint met Ghana en is zo stap dichter bij kwalificatie voor Afrika Cup

0
Joseph Paintsil wint met Ghana en is zo stap dichter bij kwalificatie voor Afrika Cup
Foto: Dominique Vaes

Joseph Paintsil, terug van weg geweest bij de Ghanese selectie, heeft een goede zaak gedaan om zich te verzekeren voor de Afrika Cup. Er werd met 1-0 gewonnen tegen Angola. Het doelpunt werd pas in de 96ste minuut gescoord en zo neemt Ghana de koppositie in de groep.

Joske startte de wedstrijd op de bank. Na 69 minuten mocht hij invallen om een overwinning over de streep te helpen trekken. Ook ex-Genkie Joseph Aidoo viel vlak voor tijd nog in. Komende maandag volgt er al de terugwedstrijd in Angola.

Ook Aziz Ouattara kon aanknopen met een overwinning. Ouattara stond met de U23 van Ivoorkust aan de aftrap in een vriendschappelijke partij tegen Marokko. Er werd met 3-2 gewonnen. Aziz startte in de basis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here