Home Nieuws Debuut voor Paul Onuachu in de Premier League

Debuut voor Paul Onuachu in de Premier League

0
Debuut voor Paul Onuachu in de Premier League
Foto: Dominique Vaes

Donderdag geland in Southampton, nauwelijks twee dagen later maakte hij al zijn officiƫle debuut voor The Saints. Het resultaat eindigde helaas in mineur. Southampton verloor met 3-0 van Brentford en blijft laatste staan in het klassement. Maar het debuut van Paul was echter al veelbelovend.

45 minuten heeft Paul Onuachu voor Southampton al op de teller staan. Hij viel in bij de start van de tweede helft bij een 2-0-tussenstand. Het was dus meteen een ondankbare taak om in te vallen in een moeilijke situatie. Toch oogste Pauk vooral lof met zijn invalbeurt. Ook aan de andere kant van het Kanaal toonde hij zich balvast en sterk in de duels. Een veelbelovend debuut, zo oordeelden ook de Britse fans en pers.

Zijn nieuwe club blijft met deze nederlaag wel in hetzelfde bedje ziek. Door de zege van Everton eerder op de dag, staat Southampton nu alleen laatst. Vooral het aantal doelpunten dat Southampton scoorde, 17 in 21 wedstrijden, zorgt voor paniek in Zuid-Engeland. Aan Onuachu om daar verandering in te brengen. Aan Onuachu om er volgende week, thuis tegen Wolverhampton, verandering in te brengen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here