Home Nieuws Tolu Arokodare nieuwe spits

Tolu Arokodare nieuwe spits

0
Tolu Arokodare nieuwe spits
Foto: KRC Genk

Tolu Arokodare is de nieuwe spits van KRC Genk en de opvolger van Paul Onuachu. Tulo maakt de overgang van de Franse tweedeklasser Amiens SC. Hij tekent een contract tot 2027 binnen onze club.

Door de overgang van Paul Onuachu naar Southampton moest er snel geschakeld worden naar een vervanger. Tolu Arokodare stond echter al een poosje op de lijstjes van Dimitri De Condé en Dirk Schoofs. In het huidige seizoen was Tolu bij Amiens goed voor acht doelpunten in 23 wedstrijden. Eerder kwam hij ook al uit voor FC Köln en Valmiera FC in Letland.

Dimitri De Condé: “Ondanks zijn lengte is hij heel beweeglijk, snel in de eerste meters en sterk met het hoofd. Tolu laat vandaag al flitsen van zijn klasse zien. Daarnaast zit er ook nog heel wat rek op. Onder de vleugels van onze technische staf gaat hij de komende jaren nog grote stappen voorwaarts kunnen zetten. We hebben met verschillende andere jonge talenten bewezen dat KRC Genk daarvoor de ideale omgeving is.”

Tolu Arokodare: Ik ben heel blij om in Genk te zijn. Op dit moment in mijn carrière kan ik mij geen betere club inbeelden. Ik hoop samen met het team de goede resultaten van de eerste seizoenshelft verder te zetten en prijzen te pakken. Paul laat grote schoenen achter om te vullen. Maar ik ben vastberaden om mij 100% te geven voor deze mooie club.”

Welkom bij KRC Genk, Tolu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here