Home Nieuws Afscheidsreactie van Paul Onuachu

Afscheidsreactie van Paul Onuachu

0
Afscheidsreactie van Paul Onuachu
Foto: Dominique Vaes

Het afscheid van Paul Onuachu komt aan. Hierdoor verliest KRC Genk opnieuw één van haar clubiconen maar levert het tegelijkertijd ook weer een speler af aan de beste competitie van de wereld. Paul Onuachu, die pas donderdag in Engeland verwacht wordt, nam nog de tijd om de supporters te bedanken.

Paul Onuachu: “Dit is een emotioneel moment. Maar ik kon deze kans niet laten liggen, als kind droomde ik er al van om ooit in de Premier League te spelen. Ik zat een hele dag met gemengde gevoelens. Ik wilde me tot het laatste moment inzetten voor deze club, waaraan ik erg veel te danken heb. Tegelijkertijd wist ik dat de interesse van Southampton heel concreet was. Je moet weten dat ik als kind maar één grote droom had: ooit in de Premier League voetballen. Zoals de sterren, die ik op tv zag. Dus was het na de training enkele uren bang afwachten of de clubs tot een akkoord zouden komen. Ik heb heel veel te danken aan KRC Genk en de supporters. Ze hebben me hier vanaf de eerste dag in hun harten gesloten, dat maakt het extra moeilijk om te vertrekken. Maar deze trein zou misschien geen volgende keer meer voorbijkomen, ik moest wel aan boord springen. Ik ben de club dankbaar omdat ze woord hebben gehouden en me de vervulling van mijn droom hebben gegund. Ik keer zeker nog eens terug om officieel afscheid te nemen. Want ik heb hier zoveel mooie momenten meegemaakt, die ik nooit zal vergeten. Ik ben er zeker van dat KRC Genk kampioen zal spelen. De jongens hebben zoveel kwaliteiten, dit hangt niet van één speler af.”

Foto: Dominique Vaes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here