Home Nieuws Transfer Sébastien Dewaest naar AEL Limassol afgerond

Transfer Sébastien Dewaest naar AEL Limassol afgerond

0
Transfer Sébastien Dewaest naar AEL Limassol afgerond
Foto: Dominique Vaes

ErJvonden voor Sébastien Dewaest. Dewaest wordt voor de komende vijf maanden uitgeleend aan het Cypriotische AEL Limassol. De club heeft ook een verplichte aankoopoptie bedongen. In Cyprus komt Dewaest Cedomir Janevski tegen als coach.

Het hoofdstuk Sébastien Dewaest bij KRC Genk was al een tijdje geleden afgesloten. Na onenigheden met verschillende trainers werd Dewaest naar de B-kern gestuurd en vervolgens uitgeleend aan Toulouse FC en OH Leuven. Dit seizoen kwam Dewaest twee keer in actie voor Jong Genk wegens selectieproblemen.

In het totaal speelde Sébastien Dewaest 165 wedstrijden voor Genk waarin hij zestien keer scoorde. Dewaest was een sterkhouder in de ploeg die in het seizoen 2018-2019 kampioen speelde onder Philippe Clement. Ook scoorde hij twee keer in de gewonnen Supercup tegen KV Mechelen. In zijn laatste seizoen als actief speler in de A-kern was hij ook kapitein van onze club.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here