Home Nieuws Welkom Anouar Ait El Hadj

Welkom Anouar Ait El Hadj

0
Welkom Anouar Ait El Hadj

Met de komst van Anouar Ait El Hadj is de tweede wintertransfer een feit. Anouar maakt de overstap van Anderlecht naar Genk en tekent een contract tot 2027 in de Cegeka Arena. El Hadj zal met het nummer 19 spelen.

El Hadj laat al sinds zijn 17de flitsen van zijn klasse zien op het hoogste niveau in het Belgisch voetbal. Met zijn combinatie van explosiviteit en creativiteit is hij een ideale aanvulling voor het huidige aanvallende compartiment van de troepen van Wouter Vrancken. 

De ontdekking van Anouar Ait El Hadj kwam er ruim twee jaar geleden en dat uitgerekend op het veld van KRC Genk. Het was trainer Vincent Kompany die hem toen in de basis dropte. El Hadj blonk uit en scoorde zelfs het winnende doelpunt tegen de troepen van toen nog John Van der Brom. Op zijn nog altijd maar 20-jarige leeftijd kwam Anouar Ait El Hadj al 75 keren uit voor de eerste ploeg van Anderlecht. Daarin scoorde hij zeven keer en gaf hij één assist. Dit seizoen liep het voor El Hadj sportief minder. Hij speelde maar drie keer mee en moest vooral opdraven met RSCA Futures.

Wouter Vrancken: Anouar past perfect in de filosofie van KRC Genk en verpersoonlijkt het attractief voetbal dat we hier willen brengen. Ik kijk ernaar uit om hem aan de groep toe te voegen.”

Head of Football Dimitri De Condé: Na Yira Sor is de komst van El Hadj opnieuw een belangrijke versterking die we aan de huidige kern kunnen toevoegen. Anouar is een keuze zowel op korte als op middellange termijn. In het eerste gesprek werd meteen duidelijk dat hij geloofde in het project van KRC Genk en dat hij heel veel goesting uitstraalt om bij te dragen aan onze successen dit seizoen en de komende seizoenen. We kijken ernaar uit om hem te zien schitteren in ons blauw en wit.

Anouar Ait El Hadj (20) tekent voor 4,5 seizoenen bij KRC Genk
Foto: KRC Genk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here