Home Nieuws Matchdays Eerste basisplaats van het seizoen voor Ally Samatta

Eerste basisplaats van het seizoen voor Ally Samatta

0
Eerste basisplaats van het seizoen voor Ally Samatta
Foto: Dominique Vaes

Na de pijnlijke uitschakeling in de Croky Cup tegen Antwerp kon er op zaterdagavond weer aangeknoopt worden met een 1-0-overwinning tegen Zulte Waregem. In deze wedstrijd was voor Ally Samatta de eerste basisplaats van het seizoen. De goedlachse Tanzaniaan kon terugblikken op een verdienstelijke partij.

Het was al even geleden dat Ally Samatta nog eens aan een wedstrijd mocht starten. Samagoal speelde de volledige wedstrijd uit en had ook een doelpunt en assist kunnen hebben, maar bleef met lege handen achter na de wedstrijd. Zelf vond hij ook dat hij een strafschop had verdiend, zo stond hij Het Belang Van Limburg te woord: “Ik veerde op en kreeg in de lucht een duidelijke duw. Voor mij is dat altijd strafschop, maar ik verwijt de scheidsrechter niets. Hij is ook maar een mens.”

Paul Onuachu is opnieuw dit seizoen onaantastbaar en dus moet Samatta het vooral met invalbeurten doen. Een rol waarin hij zich kan vinden: “Paul scoort aan de lopende band en de coach maakt zijn keuzes in eer en geweten. Geen probleem, ik probeer de ploeg te helpen op de momenten dat ik op het veld sta. Zowel offensief als defensief, zo pakten we ook nu weer drie belangrijke punten als team.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here