Home Nieuws Matchdays “Back to basics” aldus Mark McKenzie na uitschakeling in de beker

“Back to basics” aldus Mark McKenzie na uitschakeling in de beker

0
“Back to basics” aldus Mark McKenzie na uitschakeling in de beker
Foto: Dominique Vaes

Het avontuur in de Croky Cup zit er op. Nadat RAFC Antwerp woensdagavond met 0-3 kwam winnen konden de jongens van Wouter Vrancken er definitief een punt achter zetten en blijft de spelersgroep dus ontgoocheld achter. “Antwerp wilde het meer dan ons”, aldus Mark McKenzie aan Het Belang Van Limburg.

Na meer dan vijf maanden in eigen huis ongeslagen te zijn moest het er toch een keer van komen. De nederlaag tegen Antwerp kwam hard aan en er werden in één klap drie tegengoals geslikt. Het moest zo zijn volgens Mark McKenzie: “Dat is voetbal. Je ziet het overal in de wereld. De ene week alles en de andere week niks. Het was gewoon niet ons dagje. Antwerp was agressiever in de duels en ook aan de bal waren ze scherper. Kan gebeuren. Bovendien vielen de doelpunten wel op heel slechte momenten. Vroeg in de match en dan nog eens net voor en net na de rust.”

Zaterdagavond wacht er dus een reactie tegen Zulte Waregem. Al is McKenzie er zeker van dat deze nederlaag niet in de hoofden van de spelers zal blijven spoken: “We’re going back to basics. Na Kortrijk pakten we drie belangrijke punten tegen Club Brugge. Aan ons om nu, na deze bittere pil, opnieuw zo scherp te reageren tegen Zulte Waregem. Er komt een belangrijke week aan, na Zulte Waregem volgen nog Westerlo en Eupen. Daarin kunnen we gouden zaken doen. Natuurlijk is het jammer dat we uit de beker liggen. Maar de focus kan nu volledig gaan naar de competitie.”

Zaterdagavond om 20u45 KRC Genk – Zulte Waregem. Alle supporters op post.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here