Home Nieuws Matías Galarza tijdelijk bij Jong Genk gestald

Matías Galarza tijdelijk bij Jong Genk gestald

0
Matías Galarza tijdelijk bij Jong Genk gestald
Foto: Dominique Vaes

Matías Galarza zal de komende periode de trainingen hervatten bij Jong Genk. Hij wordt tijdelijk teruggeplaatst naar het tweede team omwille van het ontbreken van een professionele houding en het te laat terugkeren van zijn thuisland Argentinië. Op dit moment is Galarza nog geblesseerd. Na zijn blessure worden de trainingen bij Jong Genk hervat.

Na een MRI-scan werd het duidelijk dat er een blessure aan de hamstring is. Deze blessure zal Matías Galarza enkele weken aan de kant houden. Wanneer de technische staf het licht op groen zet zal Galarza de trainingen hervatten met Jong Genk. Na zijn terugkeer uit Argentinië vond er een gesprek plaats met Head of Football Dimitri De Condé waarin er verteld werd dat hij een professionelere houding moet aannemen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here