Home Nieuws Welkom Yira Sor

Welkom Yira Sor

0
Welkom Yira Sor

KRC Genk heeft woensdagnamiddag de transfer van Yira Sor officieel afgerond. Sor maakt de overstap van het Tsjechische Slavia Praag en tekent een contract tot 2027. Sor stond de voorbije zomer al dicht bij een transfer naar KRC Genk.

Yira Sor is een aanvaller die op iedere positie kan uitgespeeld worden, dat maakt hem een uniek type binnen onze kern. Sor maakte vooral naam in de Conference League. De Nigeriaan maakte het voorbije seizoen 6 doelpunten in 6 Europese wedstrijden, waaronder een doelpunt op Feyenoord in de kwartfinale van de Conference League.

Sor kan het best omschreven worden als een speler met een enorme snelheid in combinatie met een fijne techniek. Zo is hij een gesel voor elke defensie en zijn dynamische spelstijl geeft onze kern nog meer aanvallende mogelijkheden. De sensatie van de Conference League start vanaf heden met een individueel trainingsprogramma om vervolgens, wanneer de spelerskern terugkeert uit de huidige break, met het nummer 14 op de rug aan te sluiten bij de kern van Wouter Vrancken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here