Home Nieuws Internationals Bilal El Khannouss met Marokko naar Qatar

Bilal El Khannouss met Marokko naar Qatar

0
Bilal El Khannouss met Marokko naar Qatar
Foto: Dominique Vaes

Helaas zullen Bryan Heynen en Mike Tresor niet te bewonderen zijn op het WK in Qatar. Bondscoach Roberto Martinez neemt beide spelers niet op in zijn 26-koppige selectie. Wie wel te bewonderen zal zijn is niemand minder dan Bilal El Khannouss! Hij is de grote verrassing in de selectie van bondscoach Hoalid Regragui.

Na een eerste selectie enkele maanden geleden mag Bilal El Khannouss zich nu volwaardig lid noemen van de Marokkaanse nationale ploeg en maandag mee het vliegtuig opstappen richting Qatar. El Khannouss doorliep de Belgische nationale jeugdreeksen maar koos een jaar geleden definitief voor de Marokkaanse nationale ploeg.

Zo zal Bilal El Khannouss op 27 november aantreden tegen onze Rode Duivels. Openen doet hij op 23 november tegen Kroatië. Afsluiten wordt er gedaan op 1 december tegen Canada.

Proficiat en veel succes Bilal!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here