Home Nieuws Internationals Angelo Preciado met Ecuador naar Qatar

Angelo Preciado met Ecuador naar Qatar

0
Angelo Preciado met Ecuador naar Qatar
Foto: Dominique Vaes

Naast Bilal El Khannouss zal ook Angelo Preciado actief zijn op het WK in Qatar. Ook Preciado werd donderdagnamiddag opgeroepen door bondscoach Gustavo Alfaro.

Een tijdje geleden zakte Gustavo Alfaro al af naar onze Cegeka Arena om zijn poulain Angelo Preciado bezig te zien op training. Hij hield er onder andere een gesprek met Angie over zijn polyvalentie om op verschillende posities uit de voeten te kunnen, wat zijn kansen op een WK-selectie vergrootte. Nu is die selectie ook werkelijkheid geworden voor Preciado.

Angelo Preciado mag zich zo opmaken voor duels tegen Qatar (20/11), Nederland (25/11) en Senegal (29/11). Preciado zal op zondag 20 november de openingsmatch spelen van het wereldkampioenschap tegen Qatar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here