Home Nieuws Matchdays Individuele training voor Paintsil en El Khannouss, Samatta onzeker voor Oostende

Individuele training voor Paintsil en El Khannouss, Samatta onzeker voor Oostende

0
Individuele training voor Paintsil en El Khannouss, Samatta onzeker voor Oostende
Foto: Dominique Vaes

Ondertussen strijken de internationals één voor één terug neer in de Cegeka Arena. De teller staat op zestien spelers. Nog tien te gaan. Woensdagochtend keerden Angelo Preciado en Maarten Vandevoordt terug. Ook Bilal El Khannouss is terug, maar hij volgt een individueel programma.

Bilal El Khannouss is terug van de Marrokkaanse ploeg. Op zijn officiële debuut is het nog even wachten maar trainen deed hij wel al met het eerste team. El Khannouss kwam wel in actie met de U23. Op training volgt hij tot nader onder een individueel programma, samen met Joseph Paintsil. Paintsil revalideert nog verder van zijn blessure. Hij is onzeker voor de wedstrijd van zaterdag op Oostende.

Ook Ally Samatta is onzeker voor zaterdag. Samatta kwam vorige week nog in actie met Tanzania in de gewonnen wedstrijd tegen Oeganda. Een paar dagen later kwam Samatta op training ongelukkig ten val op zijn knie. Hierdoor liet hij de verloren wedstrijd tegen Libië aan zich voorbij gaan. Wanneer hij in Genk aankomt zal er een test volgen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here